Logo edesepost.nl


De genomineerden werden verwelkomd door organisatie Network Business Events. (Foto: Fabian Boot)
De genomineerden werden verwelkomd door organisatie Network Business Events. (Foto: Fabian Boot)

Eerste ontmoeting van Edese genomineerden Business Event Ede

  Zakelijk

De dertiende editie van het Business Event gemeente Ede vindt plaats op maandag 23 oktober. Dinsdag 5 september vond de eerste ontmoeting van de genomineerden, commissieleden en businesspartners plaats bij Rabobank Vallei en Rijn. De genomineerden werden enthousiast verwelkomd door organisatie Network Business Events. Vervolgens werden zij vereeuwigd door fotograaf Fabian Boot.

EDE - Astrid Schimmel, directeur van Network Business Events, opende het programma met een hartelijk welkom en een terechte felicitatie richting de genomineerden ''Na de strenge selectie van de voordrachtscommissie hebben jullie ook de jury kunnen overtuigen. Een nominatie is een hele prestatie en daarom zijn jullie nu al allemaal winnaars.'' De genomineerden kregen de mogelijkheid zich te presenteren.

Propfun Photobooth Verhuur, Beauty Pillow B.V. en Wesinthewild.com namen het tegen elkaar op in de categorie Jonge Onderneming/Ondernemer. In de categorie MKB & Detailhandel streden CTS IT B.V., SIEPLO B.V. en Mondial Waaijenberg Verhuizers B.V. tegen elkaar en Loo van Eck B.V., Eurotrol B.V. en Zoo&Zo B.V. vertegenwoordigden de categorie Grootzakelijk. De uiteenlopende bedrijven worden allen gerund door inventieve medewerkers met passie voor het vak en deelden hun geheimen van hun succes met de aanwezigen. Meer info: businesseventede.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox