Logo edesepost.nl


DCVALLEY betrekt kantoor in ICT Campus

  Zakelijk

DCVALLEY ontwikkelt een datacenter op de grens van Ede en Veenendaal. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de bouw in volle gang. Het wordt het grootste en meest duurzame datacenter in de regio. Ondertussen hebben Deniz Arslan (Commercieel Manager) en Vincent Wammes (Managing Director) hun plek gevonden in het hart van de Vallei: VONK360, waar ICT-ondernemers, start-ups en studenten elkaar ontmoeten.

EDE - DCVALLEY is een initiatief van en voor de regio. Het zijn dan ook lokale ondernemers die de tijdelijke kantoorruimte mogelijk maken. “Ontmoeten en inspireren staan centraal op deze werkplek”, zegt Deniz bij de opening. “We willen substantieel bijdragen aan deze regio. Niet alleen door een hypermodern en duurzaam datacenter te faciliteren, maar ook door kennis te delen.” DCVALLEY betrok het kantoor op maandag 17 juli.

Mignon van Holten, beheerder van de locatie VONK360 is blij met de nieuwe aanwas. “Het bruist hier op de ICT Campus. Zet een aantal ondernemers bij elkaar en er ontstaat iets moois. Dat zien we ook hier. De kennis en ervaring van DCVALLEY is een verrijking in ons netwerk.” VONK360 is de thuisbasis van ICT-netwerk ICT Valley. Er zijn maandelijks evenementen en masterclasses, studenten werken er aan opdrachten uit het bedrijfsleven en er zijn flexibele plekken voor start-ups.

Reageer als eerste
Meer berichten