Christelijke band Relion presenteert eerste album

  Theater-Film-Concert

Op 3 november presenteert de Nederlandstalige Christelijke band Relion haar eerste album in de Schuilplaats in Ede. Het album bevat door de band geschreven nieuwe Christelijke pop- en aanbiddingsliederen die gaan over een leven in vertrouwen op God.

Ede - Dat is ook waar Relion voor staat: Vertrouwen op God. “We hopen met onze muziek de luisteraar te bemoedigen, te inspireren en aan te moedigen in een leven met Jezus Christus.”Relion, opgericht in 2010 door zanger Ivan Verkerk, heeft in de afgelopen acht jaar veel ervaring opgedaan door het muzikaal begeleiden van kerk- en jeugddiensten, bruiloften en conferenties. Nu is het tijd voor een nieuwe stap. Een langgekoesterde droom is in vervulling gegaan. Het uitbrengen van een cd met als titel Relion waar ze terecht trots op zijn. Drummer en Edenaar Martijn Louwen vertelt: “We kregen vaak positieve respons op onze zelfgeschreven liederen die we tijdens kerkdiensten voor de mensen speelden. Veel nummers gaan over onderwerpen die mensen tegen kunnen komen in hun leven met God."

De band is erg enthousiast om deze nieuwe muziek te presenteren. Op 3 november is een releaseconcert in de kleine zaal van de Schuilplaats. Zaal open 19.30 begin concert 20.00. Tickets zijn 5,00 euro en te bestellen bij events4Christ.nl. Na afloop van het concert is de CD verkrijgbaar.

Meer berichten
Shopbox