Het grondgevecht.(foto: Hans Venendaal)
Het grondgevecht.(foto: Hans Venendaal) (Foto: Hans Venendaal)

Enthousiaste Edese judoka's

  Sport

Zaterdag was het gezellig druk bij het Judo Vanentoernooi van “Sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen. Het 1e Judo Vanentoernooi van dit seizoen.

Ede - Er werd door een groot aantal enthousiaste judoka’s deelgenomen aan dit toernooi voor de eigen sporters/sters van de sportschool.

Aangemoedigd door een de meegekomen enthousiaste ouders en familie-leden. Verdeeld over de diverse poules (groepen) konden de judoka’s 3 tot 5 wedstrijden maken.

Bij het vanentoernooi kunnen de budoka’s van de Sportschool 'kennismaken' met en zich bekwamen in het maken van wedstrijden. Tevens krijgen ze punten voor de wedstrijden; bij iedere 100 punten ontvangen de deelnemers (m/v) een (gekleurd) VAAN.

Bij de judoka’s werden veel punten behaald door; Boris van Driesten 35 punten bij zijn eerste keer deelnemen, Floriantijn Walvoort 35 punten, Roan v.d. Berg 42 punten, Laurens Vinck en Amber v.d. Pol eveneens 42 punten, Guido Vos en Luuk Pelgrum behaalden zelfs 45 punten.

De wedstrijden verliepen prima. Mede dankzij de hulp van enthousiaste ouders.

Judoka’s die een vaan in ontvangst mochten nemen zijn: Geel Vaan/ 100 punten: Laurens Peters, Roan v.d. Berg, Morris Olsman en Stefan Brouwer. Oranje vaan voor Laurens Vinck, Thijmen Feteris, Valentijn Vonk en Teus Drost.

Meer berichten