Ervaren trainers leren je al spelenderwijs skeeleren. (Foto: Jelle van Beek)
Ervaren trainers leren je al spelenderwijs skeeleren. (Foto: Jelle van Beek) (Foto: Jelle van Beek)

Kennis maken met skeeleren bij IJsvereniging

  Sport

De lente is begonnen! Heerlijk weer om buiten te gaan skeeleren. Wil je ook kennismaken met deze leuke sport? Kom dan naar de open dag van de Edese IJsvereniging op woensdag 24 april van 14.00 tot 16.00 uur.

Ede - De EIJV werkt met professionele trainers die de jeugd al spelenderwijs het skeeleren aanleren. Elke skeelerinstuif eindigt met een potje hockey op de skeelers. Daarbij moeten de skeeleraars alles wat ze geoefend hebben inzetten: wendbaar zijn, optrekken, remmen en vooral balans houden.

Wil je ook meedoen? Kom dan gezellig langs, elke woensdagmiddag tussen 14.00 tot 16.00 bij de EIJV aan de Langekampweg 6a.

Dit seizoen organiseert de Edese IJsvereniging voor de derde keer de Kelderman Inline Cup: een vijftal inline-skate wedstrijden op de 400 meter baan aan de Langekampweg 6.

Vrijdag 26 april is de eerste wedstrijdavond van 19.00 tot 20.30 uur. De competitie is voor jeugd van 4 tot 20 jaar en staat open voor iedereen die van skeeleren houdt. Je rijdt twee keer een afstand op tijd en daarna een aantal rondjes in een groep. Deelname aan de Kelderman Inline Cup is gratis.

Vooraf aanmelden kan op www.eijv.nl.

Meer berichten