Lijkt het je leuk om in groepsverband te fietsen? Start nu. (Foto: Ingmar Aafjes)
Lijkt het je leuk om in groepsverband te fietsen? Start nu. (Foto: Ingmar Aafjes) (Foto: Ingmar Aafjes)

Wielervereniging Ede houdt Start2bike

  Sport

Lijkt het je leuk om in groepsverband te fietsen? Start nu. De Wielervereniging Ede geeft jou gratis de mogelijkheid en begeleiding.
Voor beginnende racefietsers biedt WV Ede Start2Bike aan in de vorm van drie avonden, die als doel hebben om alle facetten van het rijden in een groep op een racefiets te oefenen.

Ede - Als vervolg op deze avonden kun je instromen in één van de snelheidsgroepen van de WV Ede. Een goede voorbereiding op sportievere uitdagingen later in het seizoen. De clinics worden gegeven door ervaren fietsers van de WV Ede op basis van het Start2Bike concept.
Programma: Start2Bike RaceFiets: woensdag 10, 17 en woensdag 1 mei, Clubhuis WV Ede, Horsterweg 5, Ede. Aanvang 19.00 uur. Einde 20.30 uur.

In de clinics komen de verschillende aspecten van het wielrennen in een groep aan bod, zoals remmen, schakelen, bochten rijden, klimmen, dalen etc.
Wat verwachten wij van jou? Een racefiets, Let op: zorg ervoor dat de fiets in goede staat is, een helm, als je geen helm draagt, kun je niet deelnemen en fietsplezier en motivatie. Lijkt het je leuk om kennis te maken met de wielersport: Meld je dan aan op start2bike@wvede.nl.
Voor verdere info bezoek onze website: www.wvede.nl

Meer berichten