Op zaterdag 23 maart stond er voor de heren van DOK een finale op het programma.  Op de foto de trotse turners van gymnastiekvereniging DOK uit Ede.
Op zaterdag 23 maart stond er voor de heren van DOK een finale op het programma. Op de foto de trotse turners van gymnastiekvereniging DOK uit Ede. (Foto: DOK)

Heren van DOK uit Ede winnen goud en zilver

  Sport

Op zaterdag 23 maart stond er voor de heren van DOK een finale op het programma. De finale voor de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede werd gestreden in Putten.

Ede - In wedstrijd 1 waren Jonas Idema, Siphe Vols, Bas Slemmer en Dustin Bongers aan de beurt. Zij hadden zich allemaal via plaatsingswedstrijden naar deze finale geturnd. Ook in de finale lukte het Siphe en Bas om ere-metaal te grijpen.

Bas Slemmer won verrassend het goud, wat een topprestatie. Op alle toestellen zette Bas een goede oefening neer en dat resulteerde in goud.

Ook Siphe Vols liet zien dat hij meedeed voor een medaille, hij won het zilver. Siphe plaatste zich hiermee ook nog voor de landelijke finales.

Ook Jonas en Dustin turnden netjes maar vielen net buiten de medailles.

Zesde plaats

In wedstrijd 2 was het de beurt aan Dennis Hendriks Franssen. Dennis turnde goed en stabiel en werd daarmee knap 6e.

Springwedstrijden

Nu gaan de heren zich opmaken voor de onderlinge springwedstrijden van gymnastiekvereniging DOK, die op zaterdag 6 april in sporthal De Peppel in Ede zullen worden gehouden.

Meer berichten