Op de padelbanen bij Keltenwoud. (Foto: Jeugdcommissie Keltenwoud)
Op de padelbanen bij Keltenwoud. (Foto: Jeugdcommissie Keltenwoud) (Foto: Jeugdcommissie Keltenwoud)

Maak kennis met padel

  Sport

Komend voorjaar laat tennisvereniging Keltenwoud in Bennekom liefhebbers van racketsporten kennis maken met padel en tennis. De actie omvat vier weken tennisles voor 30 euro en in april en mei gratis gebruik maken van de banen. Wie voor padel kiest, krijgt 5 keer padelles in groepjes van 4 personen, 62,50 euro. Wie na de kennismaking lid wordt, hoeft geen inschrijfgeld te betalen en ontvangt korting op de contributie.

Bennekom - Met de voorjaarsactie wil Keltenwoud belangstellenden stimuleren nu de stap te zetten om sportief en ontspannend buiten te gaan sporten. De lessen starten medio april. Elke week is er op een vast tijdstip groepsgewijs les van professionele leraren van de Bennekomse Tennisopleiding BTO en de Padelopleiding Engelaar POE.

Bij volwassenen zijn de lessen op maandag om 19.30 en 21.15 uur. Bij de jeugd zijn de lesuren op woensdag om 15.50 uur voor kinderen tot en met 8 jaar en op donderdag om 16.50 uur voor jongeren vanaf 9 jaar.

Aanmelden tot 8 april is mogelijk bij Jack Engelaar, e-mail info@btotennis.nl.
Vanwege de beperkte lesmogelijkheden is de volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen belangrijk.

Vrijblijvend

Iedereen, jong en oud kan op deze manier gemakkelijk, voordelig en vrijblijvend kennis maken met de tennis- en/of padelsport. Padel speel je al heel snel. Dit gebeurt op een klein kunstgras veld in een glazen kooi. Men hoeft tijdens de actieperiode geen lid te zijn van Keltenwoud. De laatste les bij de senioren krijgt de vorm van een wedstrijd, gevolgd door een gezellige afsluiting met een hapje en drankje. Bij de jeugd zal de slotles leuke spelvormen hebben. Ook deze les wordt feestelijk afgesloten.

Meer berichten