Start to run begint op 26 maart
Start to run begint op 26 maart (Foto: Runnersworld)

Start to Run begint weer

  Sport

Heb je je ook voorgenomen om meer te gaan sporten en lijkt hardlopen je leuk? Vind je het echter ook zo moeilijk om die eerste stap te maken? Dan is Start to Run misschien iets voor jou! Samen met 'medebeginners' zeven weken lang op zaterdagochtend en/of dinsdagavond hardlopen.

Ede - Samen met “medebeginners” ga je zeven weken lang op zaterdagochtend (9.00 uur) en/of dinsdagavond (19.30 uur) hardlopen. Je komt op mooie plekjes in de omgeving en je traint onder begeleiding van professionele hardlooptrainers van atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te gaan!

De eerste training start op dinsdag 26 maart  en begint met een informatie- en kennismaking gedeelte in de Runnersworld winkel in Ede (Brouwerstraat/Kuiperplein). Hierdoor zal ook de eerste training vanuit de Runnersworld winkel plaatsvinden. De volgende trainingen starten op de accommodatie van atletiekvereniging Climax.

Let op, bij de landelijke Start to Run wordt er één keer per week in groepsverband getraind. Climax en Runnersworld Ede verzorgen tweemaal per week een training zonder extra kosten. Je kunt bij ons dus kiezen tussen de zaterdag en dinsdag, maar u kunt ook beide dagen meelopen.

Als interesse hebt, vraag bij Runnersworld Ede naar meer informatie of bel: 0318-610348.

Meer informatie en inschrijven kan via: https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/climax

Meer berichten