De acro-turnsters van DOK
De acro-turnsters van DOK (Foto: DOK)

Zilver voor acro-turnsters

  Sport

Het was weer een gezellige en drukke dag op zaterdag 9 maart, voor de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede. In Amsterdam kwamen de heren uit de 3e divisie in actie, in Ede was in Kernhem het Nijntje beweegfeest en in sporthal De Peppel waren de plaatsingswedstrijden van acro-gymnastiek.

Ede - De acro-wedstrijd was heel fijn in Sporthal de Peppel te Ede, lekker dichtbij en op eigen terrein. Er plaatsen te verdienen voor het Oost Nederlands Kampioenschap (ONK) op 6 april in Hellendoorn.

Twee teams van DOK mochten de wedstrijdvloer betreden. Het trio bestaande uit Layra Top, Alisha Bijzet en Marlou Kruizinga lieten een prachtige oefening zien. De oefening verliep heel synchroon en was prachtig om naar te kijken. Al direct na de oefening was duidelijk dat ze mee konden doen voor de medailles. Bij de prijsuitreiking bleek dit ook te kloppen. Het trotste trio kreeg het zilver omgehangen en daarmee zijn ze door naar het ONK. Het trio bestaande uit Sanne Veldhuizen, Minka Zivkovic en Quincy Vogelensang lieten ook een goede oefening zien. Zij hebben dit seizoen pech door blessureleed en konden zich dus niet op de juiste manier voorbereiden maar ze mogen zeker trots zijn op hun oefening van 9 maart.

Nu verder trainen voor het ONK, trainster Jojanneke van der Boom is trots en heeft zin in de volgende ronde.

Meer berichten