N3 turnsters Exalto Sport. Merel Euyen, Fenne Metz, Tara van der Poel. (Foto: Wendy van der Spek)
N3 turnsters Exalto Sport. Merel Euyen, Fenne Metz, Tara van der Poel. (Foto: Wendy van der Spek) (Foto: Wendy van der Spek)

Exalto Sport turnsters aan kop in klassement

  Sport

In de eerste drie kwalificatiewedstrijden voor de districtsfinale nam Exalto Sport maar liefst 5 keer het goud, 2 keer het zilver en 3 keer het brons mee naar huis. Vanuit het district kunnen de turnsters zich plaatsen voor de 1/2 finale van het Nederlands Kampioenschap.

Beekbergen - Zaterdag was in Beekbergen het laatste kwalificatiemoment voor de turnsters uit het niveau N3 en 3e divisie. In totaal mogen maar liefst zeven turnsters zich opmaken voor de districtsfinale op 9 februari. Instapper Merel Euyen en pupil 1 Tara van der Poel turnden zich beide knap naar het brons, waar ook pupil 1 Fenne Metz het goud in ontvangst mocht nemen. Alle drie verzekerd van een finaleplaats. In de tweede wedstrijd won Pupil 2 Esmée Koudijs wederom met overmacht het goud. Zij plaatste zich net als Fenne als 1e turnster voor de finale.

Bij de senioren wist Céline Labrie eremetaal te winnen. Zowel Céline als Fleur van Haveren zien we terug tijdens de districtsfinale.

Meer berichten