Robin en Zoe in duel
Robin en Zoe in duel (Foto: Hans Venendaal)

Judo Clubkampioenschappen bij Sportschool Venendaal

  Sport

 Afgelopen vrijdag werd het vervolg van de jaarlijkse Judo Clubkampioenschappen gehouden. De Karateka’s en de jongere Judoka’s hadden het kampioenschap in de vorm van het Sinterklaastoernooi al gehad. Nu was het de beurt voor de judoka’s van 12-15 jaar en de Senioren. O.l.v. Cent Scherpenisse werden deze jaarlijkse Clubkampioenschappen gehouden bij de dojo van “Sportschool Venendaal” in Ede Rietkampen.

Ede - De Judo-kampioenen zijn; 1e Jonas van Polen, 2e Zoe Klaassen, 3e Robin Kroodsma. 1e Bart Teunissen, 2e Sydney van Ommeren, 3e Dimitris Bakatinakis. 1e Allart Mostert, 2e Matthijs de Jong, 3e Birgit van de Burg. 1e Richard van Beek, 2e Elias van de Pol, 3e Bram Kuijpers.

Alle Categorieën 1e Richard van Beek, 2e Bart Teunissen en 3e Allart Mostert.

De komende weken – de maand januari 2019 - zijn belangstellenden van harte welkom om te komen kennismaken met Judo – Karate – Aikido – Jiu jitsu – Fighting jitsu - Kickboksen of een andere sport.

In het nieuwe jaar wordt er getraind voor de opkomst zijnde examens.

Voor meer informatie over onze Budo-sporten of over een van de andere sporten surft u naar de website van de sportschool: www.Sportschool-Venendaal.nl of stuur een email naar info@sportschool-venendaal.nl . Belangstellenden zijn altijd welkom voor een proeftraining.

Meer berichten