Sint op bezoek
Sint op bezoek (Foto: Anja Wouters)

Judoka's samen met Sint en piet op de foto

  Sport

Zaterdag was Sinterklaas samen met zijn Pieten op bezoek bij Sportschool Venendaal in Ede. Van de Fitness voor senioren naar de zwemles en van de zwemles naar de strijdende judoka’s.

Ede - Ze hadden het er maar druk mee. De Pieten hebben heel wat afgesjouwd met die zakken en ook de Sint heeft heel wat meters in de benen.

Bij de jongste judoka’s van het Sinterklaastoernooi mochten ze allemaal samen met Sint en de Pieten op de foto. Voor de wat oudere judoka’s (8-9 en 10-11 jaar) werd nog wat lekkers achter gelaten.

Er werd ‘s ochtends begonnen met de jongste judoka’s (5-6-7 jaar). Hier kwam Sinterklaas met zijn assistenten een bezoekje brengen.

’s Middags waren de judoka’s van 8 en 9 jaar aan de beurt. Onder leiding van de vele helpers en de scheidsrechters werden de wedstrijden vlotjes en soepel afgewerkt. Na afloop ontvingen alle judoka’s pepernoten – een chocolade letter en een medaille.

Het Sinterklaastoernooi is voor de judoka’s tevens het Clubkampioenschap van “Sportschool Venendaal”, waarbij deelgenomen wordt door judoka’s uit Ede, Bennekom, Wageningen, Renkum en Lunteren.

De uitslag was als volgt:

2011-2012-2013 (5-6-7 jaar)

-22kg; 1e Laurens Peters, 2e Roan van de Berg, 3e Stefan Brouwer

-24kg; 1e Lina de Ronde, 2e Amber van de Pol, 3e Thijmen Feteris

-26kg; 1e Laurens Vinck, 2e Rochelle Mombarg, 3e Karlijn van den Bosch

26+kg; 1e Mandy Strookman, 2e Aloys Verbiesen, 3e Hans Groothedde

2009-2010 (8-9 jaar)

-28kg; 1e Teus Drost, 2e Robin Olsman, 3e Quinten Benink

-30kg; 1e Joachim Prinsen, 2e Emma-Lotte Hoek, 3e Tim de Kramer

30+ kg; 1e Kris Jansen, 2e Nathan Wegen, 3e Lena Mombarg

2007-2008 (10-11 jaar)

1e Elianne Hughan, 2e Abe van der Meulen, 3e Valentijn Vonk

1e Guido van de Oever, 2e Nout Dechering, 3e Marit Groothedde

1e Fabienne Reijnen, 2e Luuk Pelgrum, 3e Henrik Budding

De komende weken voor de Kerstdagen zijn belangstellenden van harte welkom om te komen kennismaken met Judo (3 t/m 70 jaar) of een andere Budo-sport (Aikido – Kickboksen – Fighting jitsu – Jiu jitsu – Karate of zelfverdediging).

In het nieuwe jaar wordt er getraind voor de opkomst zijnde examens.

Voor meer informatie over onze Budo-sporten of over een van de andere sporten surft u naar de website van de sportschool: www.Sportschool-Venendaal.nl of stuur een email naar info@sportschool-venendaal.nl.

Meer berichten