Naomi kreeg zilver omgehangen
Naomi kreeg zilver omgehangen

Medaille voor Naomi Verschoor

  Sport

Zaterdag waren de pré-instap wedstrijden. Voor de eerste keer wedstrijden voor deze jonge turnsters van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede. De jonge turnsters reisden af naar Apeldoorn.

Ede - In blok 1 waren Lieke van Kleef, Vera Vermeulen en Elize Gerbrands aan de beurt. Ze hebben hun allereerste regionale wedstrijden geturnd en wat deden ze het goed. Ze hebben mooie oefeningen laten zien. Elize werd 5e en Vera en Lieke gedeeld 7e.
In de middag kwam DOK nog een keer in actie.
Wat een toppers! De allereerste regio wedstrijden zitten erop. Met zilver voor Naomi Verschoor , een 4e plaats voor Niene van Leeuwen, Liz Hafkamp werd 7e, Kira Mitryakhina 9e en Nazli Yetgin 12e. Zij turnden pré instap niveau D2.
Wat een geweldige prestaties van deze meisjes! Trainers Ruby Eichelsheim, Esmee van
Gemert, Herma Florissen en Jojanneke van der Boom zijn trots op hun turnsters.


Dance crew

Het was een druk weekeinde voor de christelijke gymnastiekvereniging Dok uit Ede. Ook de Dance crew van DOK ging op pad. Zij mochten dit weekeinde in een theater hun streetdance/hiphop prestaties laten zien. Het was in Winterswijk een vol en druk programma. Heel veel concurrentie dus, maar dat maakt het juist leuk. Er stonden veel groepen op de deelnemerslijst, in verschillende niveaus en verschillende leeftijdscategorieën. De groep Unbreakable Devotions danste zich naar een zevende plaats. Knap, in een groot deelnemersveld. De leden van DOK lieten een goede dans zien.

Meer berichten