Logo edesepost.nl


Het Climax B/C/mini pupillen team ging er zelfs met de eerste prijs vandoor.
Het Climax B/C/mini pupillen team ging er zelfs met de eerste prijs vandoor.

Jongste pupillen Climax winnen Finale Stedenwedstrijd

  Sport

Climax hield zaterdag 9 september de Finale van de Athletics Champs stedenwedstrijden in Ede. Het Climax B/C/mini pupillen team ging er zelfs met de eerste prijs vandoor. Andere teams werden bij de A pupillen derde, vierde en achtste en bij de B/C/mini pupillen zevende.

EDE - In totaal hadden zich bijna 200 pupillen ingeschreven voor de wedstrijd, waaronder ruim veertig pupillen van Climax. De B/C/mini pupillen teams van Climax hadden al eerder bij de stedenwedstrijden laten zien de sterktste te zijn. Het team met Sebastiaan Haagsma, Damian Jonkers, Lorena Jonkers, Silvijn Laarhoven, Larissa Middelhoven, Jenthe Prummel, Sjoerd van Rheenen en Tessa Visch ging zaterdag met de grootste beker naar huis. Larissa Middelhoven verbeterde haar eigen Athletics Champs record naar 19.00 meter. Lorena Jonkers evenaarde het Athletics Champs record op hurkhoogspringen met een hoogte van 95 cm.

Maar ook het tweede team bij de B/C/mini pupillen, die alleen maar bestond uit mini en C pupillen, wist een hele mooie middenmoot klassering neer te zetten door op de zevende plaats te eindigen. . Bijzonder aan dit team is, dat drie kinderen voor het eerst meededen aan een wedstrijd. Jarno Gerritsen verbeterde opnieuw zijn Athletics Champs records door met hurkhoogspringen over 95 cm heen te springen en met de medicienbal naar 5.80 meter te stoten.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox