Logo edesepost.nl


Monique Becks: ''Voor het komend seizoen hebben we nog plaats voor een middenspeler.''
Monique Becks: ''Voor het komend seizoen hebben we nog plaats voor een middenspeler.''

Succesvol seizoen voor Vallei Volleybal Prins

  Sport

Eredivisionist Vallei Volleybal Prins kijkt terug op een succesvol seizoen. Niet alleen op sportief gebied waren er goede resultaten, ook de officiële start van de bouw van de topsporthal en de groei van de betrokkenheid uit het regionale bedrijfsleven gaven het afgelopen seizoen extra kleur.

EDE - Monique Becks, voorzitter van Vallei Volleybal Prins is blij met de ontwikkelingen: “Het is uniek dat we in Ede een volleybalteam hebben dat presteert op het hoogste niveau. Met dit team vol jonge talenten sloten we het seizoen af op de zesde plaats. Dat betekent dat dit Edese topteam zesde is van Nederland!”
Hoewel het nieuwe seizoen pas in oktober start, blikt Monique Becks al even vooruit: “De ambitie is om de komende jaren in de top van de eredivisie mee te spelen. Daarom hebben we voor het komende seizoen een mooi team met talentvolle spelers samengesteld. We hebben zes nieuwe spelers, waarvan er één ook actief is in Jong Oranje. Voor het komend seizoen hebben we nog plaats voor een middenspeler.''

Vorige maand vierde Vallei Volleybal Prins (VVP) de start van de bouw van de topsporthal. Becks: “Wij zijn erg blij dat de bouw van de topsporthal daadwerkelijk is begonnen. Deze mooie, nieuwe locatie maakt het mogelijk dat we op het hoogste niveau kunnen volleyballen. De topsporthal is een mooie uitvalsbasis om het topvolleybal en de talentontwikkeling in deze regio naar een hoger plan te tillen.”
Nieuwe sponsoren zijn welkom. Heeft u interesse?

sponsoring@topvolleybalvalleiregio.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten