Logo edesepost.nl


Dartteam Q's Argion kampioen

  Sport

De mannen van dartteam Q's Argion zijn kampioen geworden in de regionale competitie van de Arnhemse Dart Organisatie (ADO).

EDE - De heren spelen derde divisie en zijn nu gepromoveerd naar de tweede divisie. Een seizoen lang hebben zij bijna elke week gestreden voor titel en promotie. De dartmannen: Stefan Zwiers, Jesper de Rooij, Popko Huisman, Martijn van de Broek, Niels van Dorrestein, Nico Verhoeff, Chris van Aerle en Ad Zwiers (die geen enkele pot gespeeld heeft) hebben het seizoen 2016 - 2017 als kampioenen afgesloten!

Na het hele seizoen door de directe concurrent de Bowling van Bowling Groeneveld achtervolgd te zijn, hebben ze uitgerekend tegen hun, door met 6-3 te winnen, de beker binnen gesleept! Dit was de eennalaatse wedstrijd op thuisbasis Q's Poolcentrum. Maar de waarheid gebied te zeggen dat zij net zo goed ook kampioen hadden kunnen worden, als Q's Argion niet mee hadden gedaan.

Dinsdagavond speelden de mannen nog in Bennekom bij De Dorpsherberg, deze partij was niet meer beslissend, maar ook deze wisten ze nog te winnen met 5-4. Op naar volgend seizoen.

Reageer als eerste
Meer berichten