Logo edesepost.nl


Christa Noordeloos is eigenaresse van kapsalon Haar & Trend: 'Ik loop hard, breng natuurlijk veel tijd met mijn dochter door en zit vaak op internet om op de hoogte te blijven van de laatste trends.'
Christa Noordeloos is eigenaresse van kapsalon Haar & Trend: 'Ik loop hard, breng natuurlijk veel tijd met mijn dochter door en zit vaak op internet om op de hoogte te blijven van de laatste trends.' (Foto: Ester Wormgoor)

Estafette van Ede: 'Kapper, lerares en pedagoog'

  Human Interest

In de 'Estafette van Ede' wordt iedere week een min of meer bekend gezicht van het Edese centrum geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een ander. Deze week is Christa Noordeloos aan de beurt.

Door Ester Wormgoor

Naam: Christa Noordeloos.

Geboren: 28 april 1982 in Tiel.

Woonplaats: Woudenberg.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Sinds zes jaar getrouwd met Yorn. Samen hebben we een dochter Jenna van vier, een heerlijk kind.

Opleiding: De kappersopleiding natuurlijk. Daarna heb ik de opleiding tot lerares gevolgd om mijn vakkennis over te kunnen dragen aan collega's en een opleiding pedagogie gedaan. Heel handig als ik kinderen knip. Ik zit al 20 jaar met veel plezier in het kappersvak.

Huidige beroep: Eigenaresse van Haar & Trend sinds 1 november 2014. Mijn schoonvader René is mede-eigenaar. Hij doet heel veel voor mij.

Verder actief: Ik loop hard, breng natuurlijk veel tijd met mijn dochter door en zit vaak op internet om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Favoriete cd/muziek: Ed Sheeran, Pink en Red Hot Chili Peppers, maar ook Marco Borsato en André Hazes jr. In juli heb ik meegedaan aan het Rad van Fortuin dat gepresenteerd wordt door André. Zo leuk, André is zo'n gewone jongen.

Gelooft in: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Ik beleef hier elke dag wel iets leuks.

Heeft een hekel aan: Mensen die hun afspraken niet nakomen.

Lelijkste plekje in Ede: De Achterdoelen vanwege de leegstand en de fontein hier aan het eind van de straat.

Mooiste plekje in Ede: Heel saai, maar dat is de hei. Ik ken Ede niet zo goed, maar de hei vind ik heerlijk om te wandelen. Pas zijn we nog naar het Vliegerfeest geweest.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox