Logo edesepost.nl


Willy Titalepta is sinds 2,5 jaar eigenaar van Willy's 2 Go aan het Maandereind. "Dit was altijd een vergeten straatje. Inmiddels durf ik wel te zeggen dat dit het gezelligste straatje van het centrum is."
Willy Titalepta is sinds 2,5 jaar eigenaar van Willy's 2 Go aan het Maandereind. "Dit was altijd een vergeten straatje. Inmiddels durf ik wel te zeggen dat dit het gezelligste straatje van het centrum is." (Foto: Ester Wormgoor)

Estafette van Ede: 'Maandereind is het gezelligste'

  Human Interest

In de 'Estafette van Ede' wordt iedere week een min of meer bekend gezicht van het Edese centrum geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een ander. Deze week is Willy Titalepta aan de beurt.

Door Ester Wormgoor

Naam: Willy Titalepta.

Geboren: 26 januari 1966.

Woonplaats: Ede.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: 21 jaar getrouwd met Linda. Samen hebben we een dochter Daphne van 19 en een zoon Yannick van 15. Net als mijn vrouw Linda, helpen onze kinderen hier regelmatig een handje mee.

Opleiding: Na de mavo ben ik bij C1000 Snetselaar gaan werken. Daar heb ik dertig jaar gewerkt en de nodige opleidingen gedaan. Ik haalde mijn ondernemersdiploma en deed de opleiding Hoger Supermarkt Management.

Huidige beroep: Sinds 2,5 jaar eigenaar van Willy's 2 Go, een restaurant waar je echte Indische gerechten vindt.

Verder actief: Eigenlijk ben ik zeven dagen per week aan het werk. Is het niet in de winkel, dan is er wel een catering, heerlijk. Maar, ik sport graag en probeer het kickboksen weer op te pakken.

Favoriete club: Dat zijn er twee: VV Bennekom, daar voetbalt onze zoon en Dance Studio Bennekom, daar danst onze dochter.

Favoriete cd/muziek: Alledaagse muziek.

Gelooft in: Wie goed doet, goed ontmoet.

Heeft een hekel aan: Liegen en oneerlijkheid.

Lelijkste plekje in Ede: De Kop van de Parkweg. Niet echt een mooie binnenkomer als je de trein uitstapt.

Mooiste plekje in Ede: Het Maandereind. Inmiddels durf ik te zeggen dat dit het gezelligste straatje van het centrum is. Er is weinig leegstand en kijk eens naar die panden. Heb je dat torentje ooit gezien en zie je hoe mooi de gevels zijn opgeknapt?

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox