Festival met singer-songwriters in Ede

  Cultuur

Poppodium Ede en Cultura presenteren samen op vrijdag 26 januari hét Singer-songwritersfestival van Ede. Overdag kunnen artiesten en geïnteresseerden masterclasses volgen van Lucas Hamming, LAHKSMI en Rogier Pelgrim. Het avondprogramma zal bestaan uit optredens van Lucas Hamming, Stephanie Struijk, LAHKSMI, Pitou, Rogier Pelgrim en Savannah.

Ede - Poppodium Ede en Cultura vinden het belangrijk dat naast organiseren van evenementen er ook zelf meegedaan kan worden. Uniek aan dit festival is dat jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen door het volgen van masterclasses. Het middagprogramma bestaat uit een masterclass van de lokale singer-songwriter Rogier Pelgrim, aansluitend is er een masterclass te volgen van LAHKSMI gevolgd door een masterclass van Lucas Hamming.

In de masterclasses nemen de artiesten je mee in de wereld van singer-songwriters. Zij geven een unieke inkijk in hun proces om liedjes te maken, vertellen over hun ervaringen en laten ze zien wat de do's en don't zijn voor het schrijven van een nummer. Uiteraard nemen de artiesten alle tijd voor het beantwoorden van vragen en helpen ze je een handje om alles uit je carrière te halen.

Wil je meedoen met een masterclass? Bestel dan tickets via cultura-ede.nl/singersongwritersfestival, toegang is 25 euro.

Het poppodium Ede en Cultura organiseren dit festival samen, een belangrijk doel is om de samenwerking tussen beide partijen verder uit te bouwen. Daarnaast zijn beide partijen gevestigd in het centrum van Ede en draagt dit festival bij aan een levendig en aantrekkelijk centrum.
Met dit festival zorgen Poppodium Ede en Cultura dat jonge lokale artiesten de kans krijgen om het podium te delen met landelijk en regionale bekendere artiesten.

Meer berichten
Shopbox