Datum Popup Festival bekend

De organisatie is er uit. Schrijf maar in je agenda. Het zesde Popup Festival wordt gehouden op 5, 6 en 7 juni in Ede centrum.

Ede - Theater, moderne dans, een mini-opera, een pratende stoel van drie meter hoog het is zomaar een greep uit het aanbod van de acts van het Popup Festival. Een weekend lang een cultureel feest in Ede centrum. Met op vrijdagavond 5 juni een spectaculair openingsfeest op het Bevrijdingsplein.

''We nodigen cultuurmakers van harte uit om zich in te schrijven voor de zesde editie van het Pop-up festival.''

Je kunt putten uit bestaand repertoire of iets nieuws maken. ''Wij denken graag mee om tot een goede popup-act te komen. Alles is mogelijk; Iedere act speelt twee uur en verplaatst zich door Ede-Centrum. In dit filmpje van de opening van het Popup Festival zie je hoe het er vorig jaar aan toeging. En via deze link kun je de videoverslagen van de afgelopen jaren zien. Op www.popupfestival.nl is verdere info te vinden.''

Op het slotfeest op zondag ontvangt de popup met de meeste impact, uit handen van de jury, de Pop-up Wisselbokaal en een cheque van 250 euro. Maar het gaat vooral om een geweldige belevenis en om de glimlach op het gezicht van de voorbijganger. Geef je nu op via act@popupfestival.nl.

Meer berichten