Het pakket wordt gegeven. (foto: Zuiderpoort)
Het pakket wordt gegeven. (foto: Zuiderpoort) (Foto: Zuiderpoort)

Zuiderpoort geeft geluk door aan De Schakel

Bij De Zuiderpoort werken kinderen aan hun persoonlijke ontwikkeling en ontdekken hun eigen invloed op geluk. Een manier om hier mee bezig te zijn is middels het Geluk Doorgeven. De kinderen ontdekken zo hoe geven henzelf, hun directe omgeving en de wereld gelukkiger kan maken.

Ede - De leerlingen van groep 7-8 hebben op dinsdag 26 november een bezoek gebracht aan Nieuwkomersschool De Schakel. Tijdens dat bezoek hebben zij het lespakket Wereld vol Woorden gegeven aan de Nieuwkomersschool.

Dit pakket hebben zij door deelname aan de Kinderpostzegels kunnen aanvragen. Voor de Nieuwkomersschool een waardevolle aanvulling op hun lesaanbod. De leerlingen van De Schakel hebben dit materiaal nodig om zo meer te kunnen oefenen door interactie tussen de leerling en leerkracht.

In Wereld vol Woorden wordt ook ruimte gegeven aan de eigen taal van leerlingen onderling. Hierdoor kunnen zij beter en gelukkiger hun weg in Nederland vinden. Een aantal leerlingen van De Zuiderpoort komt ook van deze Nieuwkomersschool, zij hebben dit pakket natuurlijk met extra veel plezier gegeven. Nieuwkomersschool De Schakel veel geluk ermee.

Meer berichten