In de wijk Kernhem is een groep bewoners bezig de wijk te vergroenen en meer duurzame energie op te wekken.
In de wijk Kernhem is een groep bewoners bezig de wijk te vergroenen en meer duurzame energie op te wekken. (Foto: Kenhem Community)

Burenkorting voor zonnepanelen in Kernhem

In de wijk Kernhem is een groep bewoners bezig de wijk te vergroenen en meer duurzame energie op te wekken. Daarom hebben bewoners nu voor de tweede keer de handen ineen geslagen om samen een goed aanbod voor zonnepanelen te regelen. Door dit samen te doen is het voordeliger. Bewoners in Kernhem die interesse hebben kunnen nog meedoen tot 1 december door te mailen naar greenit@kenhem.com.

Ede - Energiebesparing is een onderwerp dat steeds meer leeft. Een groep enthousiaste bewoners in Kernhem heeft daarom de krachten gebundeld en wil voor alle buren aan de slag met een mooi aanbod voor zonnepanelen.

Zij hebben hiervoor verschillende offertes van leveranciers uit de regio vergeleken, samen met een onafhankelijk energieadviseur.

De bewoners hebben gekeken naar kwaliteit, prijs en service en gekozen voor het aanbod van Alles op Groen. De bewoners hebben gebruikt gemaakt van de methode van Buurkracht en zijn ondersteund door de Wijkcommunity Kenhem.

Alles op Groen is een bedrijf uit Ede en heeft inmiddels zo’n 1.250 woningen voorzien van zonnepanelen en ongeveer 30 van een hybride warmtepomp.

Bewoners die willen komen en interesse hebben in zonnepanelen kunnen zich aanmelden via email greenit@kenhem.com voor 1 december.

Meer berichten