Overhandiging van eerste exemplaar. v.l.n.r. Niek, Timon, Henk (Neema). (foto: Jan Dirk Kleijne)
Overhandiging van eerste exemplaar. v.l.n.r. Niek, Timon, Henk (Neema). (foto: Jan Dirk Kleijne) (Foto: Jan Dirk Kleijne)

Edenaar lanceert twee gezelschapsspellen

Niek van den Brink uit Ede heeft samen met zijn Zwager Timon Sluis twee nieuwe spellen ontwikkeld: ‘Histo Bijbelse Helden’ en ‘Geheime Dienst’. Uitgeverij Neema heeft de spellen onlangs uitgegeven. De spellen hebben een christelijk thema en zijn te koop bij Boekhandel F. Hardeman in Ede.

Ede - Na het ontwikkelen van hun eerste spel ‘Dino Battle’ kwamen de spellenmakers in contact met het bedrijf Neema. Dit bedrijf verkoopt films, muziek en spellen. Altijd Bijbel gerelateerd of gebaseerd op christelijke normen en waarden.

Niek: “We zijn blij dat we in contact zijn gekomen met deze uitgeverij, aangezien wij nu onze spellenhobby kunnen combineren met onze passie voor theologie.”

Het spel Geheime Dienst is ontwikkeld in samenwerking met de organisatie Open Doors. Deze organisatie ondersteunt de vervolgde kerk wereldwijd. Het spel laat spelers op een ontspannen manier nadenken over het thema geloofsvervolging. Qua beleving heeft de spelvariant van 10-20 spelers iets weg van het populaire groepsspel ‘De Weerwolven van Wakkerdam’.

Het spel Histo Bijbelse Helden is een eenvoudig kaartspelletje waarbij het de bedoeling is om een kwintet te sparen van een Bijbelse held of heldin.

Meer berichten