Henk van den Oever van de Stichting Idee in Uitvoering feliciteert Jan Schut van de Stichting Vakantieweek Ede.
Henk van den Oever van de Stichting Idee in Uitvoering feliciteert Jan Schut van de Stichting Vakantieweek Ede. (Foto: Jos Vervoort)

Blije gezichten KinderVakantieWeek

Blije gezichten. Bij het bestuur van de Stichting KinderVakantieWeek Ede. Wegens het ondertekenen van een overeenkomst waarmee de Stichting Idee in Uitvoering financiële ondersteuning biedt. De komende drie jaar komt daarmee de realisatie van het kinderkamp op Terschelling weer een stukje dichterbij.

Ede - Deze vakantieweek wordt jaarlijks georganiseerd, met hulp van het Rode Kruis Ede, voor kinderen uit de gemeente Ede die door gezinsomstandigheden nooit op vakantie kunnen.

Wilt uzelf meehelpen om de vakantie voor de kinderen een onvergetelijk succes te maken, schrijf dan uw geldelijke bijdrage over op bankrekeningnummer NL 02 INGB 0007969310 t.n.v. Stichting Kinder-vakantieweek Ede. ''De dank van de kinderen voor uw bijdrage is groot.'' Op de foto feliciteert Henk van den Oever van de Stichting Idee in Uitvoering Jan Schut van de Stichting Vakantieweek Ede. (foto: Jos Vervoort)

Meer berichten