Op donderdag 31 oktober ondertekenden Petra van der Vlist en Tina Boes een samenwerkingsovereenkomst.
Op donderdag 31 oktober ondertekenden Petra van der Vlist en Tina Boes een samenwerkingsovereenkomst. (Foto: )

Kwaliteit opleidingen Hoogvliet naar hoger niveau

Petra van der Vlist, adjunct-directeur HR bij Hoogvliet supermarkten, en Tina Boes, sectorunitmanager Handel bij SBB, ondertekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst over het werken aan de erkenning van excellent leerbedrijf.

Ede - Talentvolle medewerkers die graag door willen groeien krijgen bij Hoogvliet een kans om zich verder te ontwikkelen. Hoogvliet heeft een eigen, erkend opleidingshuis waar uiteenlopende mbo-, hbo- en AD-opleidingen worden aangeboden. Naast de talenten-opleidingsprogramma's biedt Hoogvliet ook diverse trainingen aan, zodat iedere medewerker zich optimaal kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van leidinggeven, bedrijfshulpverlening of vakkennis.

Oprichter van de supermarktketen Leen Hoogvliet zag al dertig jaar geleden het enorme belang in van het goed opleiden van medewerkers en investeerde in diverse interne opleidingen. Medewerkers van Hoogvliet supermarkt kunnen kiezen uit een groot aantal opleidingen.

Petra van der Vlist: "Hoogvliet biedt eigen bedrijfsopleidingen aan en daarnaast werken wij samen met lokale ROC's. Voor jongeren met ambitie is Hoogvliet een aantrekkelijke werkgever met veel doorgroeimogelijkheden.''

Meer berichten