Tini van Gijtenbeek en Herman Prangsma bij het schilderij voor de kerstkaart. (foto: Ingeborg Kriegsman)
Tini van Gijtenbeek en Herman Prangsma bij het schilderij voor de kerstkaart. (foto: Ingeborg Kriegsman) (Foto: Ingeborg Kriegsman)

Prachtig winters sfeerplaatje met schaapskooi en schapen

De kerstkaart van de Edese Schaapskudden is inmiddels bekend. Het schilderij dat is gebruikt voor deze kaart is op woensdag 30 oktober gepresenteerd tijdens een bijeenkomst voor vrijwilligers en relaties in restaurant Buitenzorg.

Ede - De Edese schilderes Tini van Gijtenbeek heeft voor de elfde keer een schilderij geleverd voor de kerstkaart en het is opnieuw een prachtig winters sfeerplaatje met schaapskooi en schapen. Zij deed de onthulling samen met Herman Prangsma, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden.

Zowel Herman Prangsma als Gijs van Veldhuizen (voorzitter van de Stichting Edese Schaapskudde) spraken de genodigden toe en bedankten de vrijwilligers voor het werk dat ze voor de schaapskudden verrichten.

De kerstkaarten worden nu door de vrijwilligers gedistribueerd bij de verkooppunten. De kaarten zijn net als voorgaande jaren verpakt in een plastic mapje; 6 kaarten met enveloppen voor 5 euro. Uiteraard zijn de kaarten ook per e-mail te bestellen via informatie@edeseschaapskudden.nl. De opbrengst is volledig voor de instandhouding van de schaapskudden.

Kijk voor meer info edeseschaapskudden.nl

Meer berichten