Sfeerfoto van de Foodvalley ICT Awards 2018 (Foto: Annemarie Bakker)
Sfeerfoto van de Foodvalley ICT Awards 2018 (Foto: Annemarie Bakker) (Foto: )

Genomineerden van de categorie Service & Systems Company van de Foodvalley ICT Awards bekend

Veenendaal - De genomineerden uit de categorie Service & Systems Management Company van de Foodvalley ICT Awards 2019 zijn: Van Essen ICT uit Barneveld en Tuxis en BIT, beide afkomstig uit Ede.

De genomineerde ICT-bedrijven uit de regio Foodvalley strijden om de titel Service & Systems Management Company 2019'. De uitreiking van de Foodvalley ICT Awards wordt maandag 18 november gehouden in De Basiliek in Veenendaal.

De overige categorieën waar de awards voor worden uitgereikt op de Foodvalley ICT Awards avond zijn beste software company, beste startup en beste cross-over. Ook voor deze categorieën dingen er drie genomineerde bedrijven per categorie mee naar de felbegeerde award.

Welke bedrijven

Wie zijn deze bedrijven die strijden om de felbegeerde award?
Van Essen ICT uit Barneveld helpt hun klanten al meer dan 25 jaar met kennis van zaken en met veel plezier. Door gewoon te doen waar zij goed in zijn, of het nu gaat om systeembeheer, telefonie, de Cloud of security.
Van Essen ICT is graag de partner van de klant. Partnership betekent in de optiek van Van Essen ICT dat zij in staat zijn om de impact van het advies te realiseren.

BIT gevestigd in Ede, is gespecialiseerd in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke gebruikers van het internet. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van hun dienstverlening, zodat De BIT-klanten zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden. BIT onderscheidt zich door een hoog kennisniveau, jarenlange ervaring en een pragmatische aanpak. BIT beheert drie datacenters in Ede, alle drie in volledig eigendom.

Basis

Tuxis in Ede, levert sinds 2009 hosting-infrastructuur vanuit drie datacenters. Het TCC (Tuxis Cloud Concept) vormt de basis van de dienstverlening waardoor opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan beschikbaarheid, capaciteit en privacy zonder belemmering kunnen groeien met private cloud-, SaaS- en storage-oplossingen.

De drie bedrijven zijn sinds vorige week op de hoogte gebracht van hun nominatie in de categorie Service & Systems Management. Nu is het afwachten tot de feestelijke avond op maandag 18 november in De Basiliek in Veenendaal, wie de award in de wacht gaat slepen.

Initiatief

Foodvalley ICT Awards is een initiatief van ICT Valley en de ICT Campus. De Foodvalley ICT Awards biedt een mooi podium aan ICT-bedrijven uit de Foodvalley regio die zich weten te onderscheiden op basis van innovatie, duurzaamheid of groeikracht. De Foodvalley ICT Award 2019 avond zal gepresenteerd worden door dagvoorzitter Peter Pors. Het evenement is uniek in Nederland, afgezien van landelijke ICT-initiatieven. De vorige editie trok zo'n 350 belangstellenden, waarmee het voor velen tevens een interessante netwerkbijeenkomst is.

Bijeenkomsten

ICT Valley en ICT Campus organiseren meerdere interessante bijeenkomsten naast de Foodvalley ICT Awards. Zo wordt er op 14 en 15 februari de Digital Days georganiseerd, een bijzonder talent-event voor Voortgezet Onderwijs studenten en MBO & HBO ICT studenten

U kunt zich nu al verzekeren van een mooie plek voor deze unieke avond door kaarten te kopen via de www.foodvalley-ictawards.nl

Missie

De FoodValley ICT Awards dragen bij aan de missie van ICT Valley. De grote opkomst op de 1e versie van de FoodValley ICT Awards en de responses tijdens de buzz enquêtes lieten zien dat de ICT-bedrijven uit de regio elkaar graag ontmoeten, kennis uitwisselen en waar mogelijk ook willen samenwerken. Voorafgaand aan de Award uitreikingen hebben bedrijven ook meegedacht in de uitwerking van een aantal cross-over projecten die in de FoodValley spelen op het gebied van een gezonde leefomgeving voor mens en dier en de daarbij benodigde ICT-oplossingen.

Meer berichten