Yassine El Bouhali en Mohamed el Bouziri. (foto: Senna Willemsen)
Yassine El Bouhali en Mohamed el Bouziri. (foto: Senna Willemsen) (Foto: Senna Willemsen)

Kickbokstalent uit Ede pakt winst in Arnhem

Afgelopen zaterdag stond Yassine El Bouhali op het programma van het bekende Battle events tegen Doff Remeeus van KB Arnhem.

Ede - Yassine is 20 jaar, komt uit in de b-klasse tot 78 kg en traint bij Fight Training Wageningen. De wedstrijd was dit keer niet in een ring, maar een MMA kooi. Dit is niet gebruikelijk en ook voor Yassine nieuw. Hij begint de wedstrijd meteen met harde stoten en trappen naar het hoofd van zijn tegenstander. Hij laat duidelijk zien dat hij sterker is, maar zijn Doff is een harde en komt een aantal keer goed terug. De eerste ronde is duidelijk voor Yassine. De tweede ronde begint en Yassine begint met harde stoten een knieën naar het gezicht van zijn tegenstander, deze breekt hierdoor zijn neus en de scheidsrechter neemt de beslissing de partij te stoppen, hierdoor wint Yassine. Dit is een mooie overwinning door een goed geplaatste techniek.

Trainer Mohamed El Bouziri heeft veel vertrouwen in hem, hij traint hard en is serieus bezig met de sport. Als hij zo doorgaat is hij volgend jaar prof. De volgende wedstrijd staat gepland voor 29 november op het Enfusion Rookies evenement Arnhem. “Dit wordt spektakel”, aldus Yassine die er al heel veel zin in heeft.

Meer berichten