Medailles voor trampolinespringers van DOK

De christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede heeft ook een bloeiende tak trampolinespringen.
De Edese club is er trots op dat ze ook deze tak van het turnen aan kunnen bieden bij hun vereniging. Voor de trampolinespringers is het wedstrijdseizoen al begonnen en daarmee zijn zij de eerste afdeling binnen de vereniging die weer begonnen zijn. De eerste wedstrijd leverde gelijk al leuke successen op.

Ede/Ermelo - De trampolinespringers reisden af naar Ermelo voor hun eerste competitiestrijd. Met gezonde zenuwen betraden zij daar de zaal. Voor een aantal springers de allereerste wedstrijd ooit en voor
anderen meer gesneden koek. Leuk om te zien hoe de ouderen de jongeren helpen.
Na twee sprongbeurten staat dan de finale op het programma. Twee turners van DOK wisten de finale te verzilveren met het behalen van een medaille.

Zilver was er voor Jurre de Rooij en het brons ging naar Isa Smits. Beiden sprongen een mooie en stabiele oefening. Ook voor de andere springers gold dat zij zich allemaal binnen de top tien wisten te springen.
Trainer Rik Winters was dan ook zeer trots op zijn turners en hij neemt leerpunten mee naar de volgende wedstrijd maar hij kijkt heel tevreden terug op deze wedstrijd.

Nu weer hard trainen voor de volgende wedstrijd.

Meer berichten