Kinderkledingbeurs in de Akker.
Kinderkledingbeurs in de Akker. (Foto: Kinderkledingbeurs Ede)

'Elk half jaar weer een enorme organisatie'

Voor de zesde keer op rij wordt op vrijdag 11 oktober de grootste kinderkledingbeurs van Ede georganiseerd in gebouw de Akker van het Leger des Heils.

Ede - Het is elk half jaar weer een hele organisatie. Er wordt enorm veel werk verricht door de vrijwilligers bij deze beurs. De kleding van de verkopers wordt vrijdagmorgen ingeleverd. “Onze ruim 60 vrijwilligers controleren alle kledingstukken nauwkeurig en leggen ze netjes neer voor de beurs. Alle kleding ligt overzichtelijk en per maatgroep klaar”, vertelt een lid van de coördinatiegroep van de kledingbeurzen.

Tijdens de beurs proberen de vrijwilligers de beursvloer zoveel mogelijk opgeruimd te houden zodat het prettig winkelen is. Ook wordt er heel hard gewerkt bij de kassa’s. Er is een snelkassa en er wordt geprobeerd om de rij voor de kassa zo kort mogelijk te houden. Betalen kan contact of met de pinpas. Na afloop van de beurs zijn de vrijwilligers nog uren bezig om alle niet verkochte kleding weer op te sorteren. Zodat de verkopers zaterdagochtend hun niet verkochte kleding weer netjes kunnen ophalen.

Koffie en thee is te koop tijdens de kledingbeurs. Het is handig om een shopper mee te nemen. Pinnen kan gewoon.

Adres: Reehorsterweg 88 Ede.

De beurs is van vrijdagavond 11 oktober 19.30 tot 21.30 uur.

Meer berichten