De avond wordt afgesloten door cabaretier Guido Weijers met zijn Masterclass Geluk.
De avond wordt afgesloten door cabaretier Guido Weijers met zijn Masterclass Geluk. (Foto: )

Event Rabobank met special guest Guido Weijers

Op dinsdag 5 november organiseren de Rabobanken Gelderse Vallei en Vallei en Rijn het event 'Klaar voor de toekomst? Een avond die in het teken staat van jongeren en hun toekomst.

Lunteren - Want hoe zorg je eigenlijk dat je genoeg vermogen opbouwt voor later? En waar moet je rekening mee houden als je een eigen huis wilt kopen? Hoeveel kan je hiervoor eigenlijk lenen?

Dit en nog veel meer wordt duidelijk tijdens het event, wat wordt gehouden bij Congrescentrum De Werelt in Lunteren. Special guest deze avond is niemand minder dan Guido Weijers.

Trendwatcher Kevin Weijers neemt je mee in de toekomst van wonen en werken. Vervolgens kun je kiezen voor het volgen van verdiepende workshop over wonen of vermogen. In de workshop Wonen geeft Nic Vrieselaar, econoom bij Rabobank Nederland, je inzicht in wat er komt kijken bij het kopen van je eerste woning. Welke mogelijkheden zijn er? Hoe zit het met de lokale huizenmarkt?

De avond wordt afgesloten door cabaretier Guido Weijers met zijn Masterclass Geluk. Hierin legt hij haarfijn uit wat succes, geld en geluk met elkaar te maken hebben. Je gaat na deze voorstelling naar huis met meer inzicht en geluk.

Aanmelden voor het event kan via www.rabovr.nl/klaarvoordetoekomst.

Meer berichten