SAM Multisport is een veelzijdig beweegprogramma voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Bij SAM Multisport trainen kinderen iedere week verschillende beweegvormen.
SAM Multisport is een veelzijdig beweegprogramma voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Bij SAM Multisport trainen kinderen iedere week verschillende beweegvormen. (Foto: Sportservice Ede)

SAM Multisport Kids en Junior weer van start

SAM Multisport is een veelzijdig beweegprogramma voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Bij SAM Multisport trainen kinderen iedere week verschillende beweegvormen zoals klimmen, rollen, springen, gooien, vangen, dansen, rennen en balanceren.

Ede - Er is SAM Multisport Kids voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en het vervolgprogramma SAM Multisport Junior. Dit is voor kinderen vanaf 7 jaar.

SAM Multisport Junior wordt aangeboden in samenwerking met 10 verschillende sportverenigingen. Een keertje uitproberen kan altijd.
Topatleten en sportexperts zijn het erover eens: laat kinderen tot tenminste 14 jaar zo veel mogelijk kennismaken met verschillende sporten. Multisporten biedt dus uitkomst. Met de lessen van SAM Multisport leggen kinderen een basis voor een fit, positief en actief leven.

Sportservice Ede biedt wekelijks SAM Multisport aan.

SAM Multisport Kids is elke woensdag van 16.00 tot 17.00 uur in de gymzaal aan de Wulplaan en op vrijdag van 16.30 tot 17.30 uur in de Van der Knaaphal. Daar wordt ook elke vrijdag SAM Multisport Junior gehouden van 16.30 tot 18.00 uur.

Meer info: sportservice-ede.nl/kinderen.

Meer berichten