De geitjes staan binnen de kortste keren bovenop de picknicktafels om alles lekker op te vreten. Altijd een superleuk gezicht. (foto: Kinderboerderij de Oude Hofstede)
De geitjes staan binnen de kortste keren bovenop de picknicktafels om alles lekker op te vreten. Altijd een superleuk gezicht. (foto: Kinderboerderij de Oude Hofstede) (Foto: Kinderboerderij de Oude Hofstede)

Kinderdierendag op de Kinderboerderij

Zaterdag 5 oktober viert Kinderboerderij de Oude Hofstede in Ede Kinderdierendag. Dat is een feest voor de dieren, een feest voor de kinderen, en voor alle bezoekers, klein of groot.

Ede - Het begint met Ontbijtjes voor de Geitjes. Vanaf half tien maken kinderen met groenten en fruit mooie kleurige etensbordjes voor de geiten. Alle benodigdheden zijn aanwezig en het is helemaal gratis. De kinderen zetten de bordjes op de picknicktafels in de knuffelwei en dan komt het grote moment: ''we laten de geiten los.'' De Heidehoogheden zijn er ook bij. Extra leuk: de Heidehoogheden zijn er ook bij.

De rest van de dag zijn er tal van attracties. Springkussen, schminken, mega-bellenblaas, knutselen, grabbeljurk en nog meer. ’s Morgens is de dierenarts aanwezig. Vanaf 13.00 uur is er een heuse reptielenshow van Exotum. En vanaf 14.00 uur is ook Johan er met zijn beroemde fietsdraaimolen, uniek voor de kleintjes. Ook dit is allemaal gratis.

Voor de grote mensen zijn er gezellige kramen met leuke hebbedingen.

Alle mensen en dieren van de Kinderboerderij verheugen zich op uw bezoek op zaterdag 5 oktober van 9.30 tot 16.00 uur.

Adres: Bovenbuurtweg 35, Ede.

www.deoudehofstede.nl

Meer berichten