Jarig Meet-Inn is vernieuwd

Met een heropenings- en jubileumfeest op zaterdag 28 september 2019 viert Meet-Inn de vernieuwing van het inloopcentrum aan de Notaris Fischerstraat 10 in Ede. De vrijwilligers, medewerkers en gasten zijn blij met de frisse en moderne uitstraling die het inloopcentrum heeft gekregen.

Ede - Geïnteresseerden zijn om 10.00 van harte welkom voor de officiële opening door wethouder Willemien Vreugdenhil van de gemeente Ede. 's Ochtends is er volop gelegenheid om de nieuwe inrichting, het nieuwe logo en de nieuwe
website van Meet-Inn te bekijken. Ook wordt er stilgestaan bij het jubileum van deze vrijwilligersorganisatie, nu het inloopcentrum meer dan dertig jaar bestaat. 's Middags wordt in de professionele keuken van Meet-Inn een kookworkshop georganiseerd voor wie zich daarvoor heeft opgegeven. Daarna, van 16.00 tot 19.00 uur, volgt een receptie met buffet voor gasten, buurtbewoners en vrijwilligers.

Met de vernieuwing van het interieur begint voor Meet-Inn een periode waarin de vrijwilligers en medewerkers van het inloopcentrum met fris, nieuw en modern elan de samenleving tegemoet treden. Meet-Inn werkt nauw samen met maatschappelijke organisaties en kerken in Ede. Er is volop ruimte voor gasten, de deur staat wijd open.

Meer berichten