Er is in sporthal de Peppel speciale aandacht voor het ras Ragdoll. (foto: Crista Nolting)
Er is in sporthal de Peppel speciale aandacht voor het ras Ragdoll. (foto: Crista Nolting) (Foto: Crista Nolting)

Internationale raskatten tentoonstelling in Ede

Op zondag 22 september organiseert de De Nederlandse RasKattenVereniging een internationale raskatten tentoonstelling in sporthal de Peppel. U zult hier alle bekende en minder bekende rassen aantreffen.

Ede - ''Zoals altijd besteden we extra aandacht aan één ras, daarom hebben we weer een leuke special georganiseerd. Ditmaal is het de Ragdoll. Tijdens de podium presentatie hoort u van alles over de geschiedenis, de gezondheid, de kleuren en (erg belangrijk) over het karakter van deze katten. Veel katten van dit ras zullen te bewonderen zijn op deze dag; ze zijn fantastisch om te zien, zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.'' Uiteraard zullen er nog veel meer rassen vertegenwoordigd zijn.

Op de kattenshow staan diverse stands waar alles voor en met betrekking tot katten te vinden is, zoals kattenmeubels, krabpalen, borstels, eetbakjes, kussentjes voor de kat en leuke sieraden. Ook zal de Dierenambulance Ede aanwezig zijn met een informatie stand. Er zullen deze dag tv-opnamen gemaakt worden voor Hart van Nederland van SBS 6.

Voor bezoekers is de show geopend op zondag 22 september van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Toegangsprijs: volwassenen 5 euro en kinderen tot 12 jaar en 65+ 4 euro.

Meer berichten