Genomineerden Business Event Ede 2019. (foto: Chiel Eijt)
Genomineerden Business Event Ede 2019. (foto: Chiel Eijt) (Foto: Chiel Eijt)

Genomineerden Business Event Ede zijn bekend

Na weken van strikt embargo mag het eindelijk naar buiten worden gebracht; de negen genomineerden van Business Event Ede zijn bekendgemaakt.

Ede - In het diepste geheim hebben ze geoefend aan hun presentatie die ze vandaag, dinsdag 10 september, voor de jury bij Rabobank Vallei en Rijn mochten pitchen. Voorzien van een gloednieuwe bedrijfsfilm ter ondersteuning, stonden de negen genomineerden vol spanning op het podium om de jury ervan te overtuigen dat zij de beste onderneming/ondernemer zijn binnen hun categorie.

De genomineerden in de categorie 'Jonge ondernemer' zijn Henk van Keulen Catering (Henk van Keulen), Stomerij Green Cleaning (Jannette de Rooi) en Uitvaartzorg Troostrijk (Sabine Karssen-Oostenrijk). In de categorie 'MKB' zijn Case Communicatie (Helen van den Oever), Codian Robotics (Ariane Buining) en Vuur & Rook (Martijn Schimmel) genomineerd. De award voor de categorie 'Groot Zakelijk' gaat dit jaar naar Bos Dynamics (Cor-Albert Bos), Lobbes Speelgoed (Yvonne Lobbes) of PartsPoint (Peter Meyer). De uitreiking vindt plaats op maandag 14 oktober 2019 in ReeHorst tijdens een exclusief award gala.

Kaarten á 30 euro zijn te koop via businesseventede.nl.

Meer berichten