Fiducia in de Doelen. Het koor kijkt uit naar een bijzonder seizoen waarin het 50-jarig jubileum in 2020 centraal zal staan.
Fiducia in de Doelen. Het koor kijkt uit naar een bijzonder seizoen waarin het 50-jarig jubileum in 2020 centraal zal staan.

Mijlpaal voor Fiducia in huidig korenlandschap

Het C.R.K. Fiducia is gestart met het nieuwe seizoen, een bijzonder seizoen waarin het 50-jarig jubileum in 2020 centraal zal staan. 50 jaar Fiducia, een mijlpaal waar in het huidige korenlandschap met bijzonder veel trots naar wordt uitgekeken. Met de huidige dirigent, Peter Burger, staan er al plannen op stapel om dit jubileum volgend jaar groots te vieren.

Ede - Dit komende halfjaar is het programma al helemaal ingevuld en begint het koor op 11 oktober met een uitvoering van het oratorium Het nieuw Jeruzalem in Gorinchem samen het christelijk gemengd koor IKK uit Nieuwpoort/Langerak. Ze vormen samen een groot samengesteld gemengd koor van ca. 180 stemmen.

Een prachtig oratorium geschreven door Johan Bredewoud met teksten van Hans de Ruyter. Medewerking wordt verleend door onder andere Andre van Vliet, Jan Lenselink en het bekende trompet duo Arjan en Edith Post.

Op woensdag 16 oktober zal Fiducia een middag verzorgen voor en met ouderen in het kader van Ede doet. Hiertoe is een mooi middagprogramma samengesteld waaraan ook het tiener-en kinderkoor Jedaja zal meewerken. Het belooft een prachtige middag te worden in de Beatrixkerk aan het Beatrixpark in Ede.

Meer info: fiducia-ede.nl.

Meer berichten