Op zaterdag 3 augustus om 20.30 uur zal Pathé Ede een speciale voorstelling van de film Fast & Furious organiseren.
Op zaterdag 3 augustus om 20.30 uur zal Pathé Ede een speciale voorstelling van de film Fast & Furious organiseren. (Foto: )

Actiefilm Fast & Furious met nieuwe wending

De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw is terug en geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise. Hobbs & Shaw nemen je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa.

Ede - Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna 5 miljard dollar heeft opgebracht. Met o.a. Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren.

Speciale voorstelling

Op zaterdag 3 augustus om 20.30 uur zal Pathé Ede een speciale voorstelling organiseren.

Mooie auto's

Voor alle autoliefhebbers is er genoeg te zien, er zal namelijk een ruime collectie aan de mooiste auto's op de Nederlandse snelwegen te zien zijn voor en in het gebouw. "Maar dit is nog niet alles. Men kan komen racen op een groot scherm, men kan op de foto met Hobbs & Shaw en er is een zwarte loper", aldus de organisatie van de avond.

Meer berichten