Marieke Kuijsten, manager Marktteam Ede-Bennekom van Rabobank Vallei en Rijn biedt de cheque aan, aan voorzitter Just Hageman van de Voedselbank.
Marieke Kuijsten, manager Marktteam Ede-Bennekom van Rabobank Vallei en Rijn biedt de cheque aan, aan voorzitter Just Hageman van de Voedselbank. (Foto: Kees de Bruin)

Personeel Rabobank verrast Voedselbank Ede

Geheel onverwacht werd er contact opgenomen vanuit de Rabobank dat ze Voedselbank Ede een cheque wilde aanbieden. Vrijdag was het officiële moment.

Ede - “Binnen de bank, krijgen de personeelsleden jaarlijks een voucher om een kerstcadeau te kopen”, vertelt Marieke Kuijsten, manager marktteam Ede-Bennekom. “Vooraf was met de collega’s afgesproken, dat als ze de voucher niet inwisselden het bijbehorende bedrag geschonken zou worden aan Voedselbank Ede. Afgelopen week liep de inwisseltermijn af en kon de telsom gemaakt worden. We zijn blij dat we 777,50 euro kunnen aanbieden.”

Voorzitter van de voedselbank Just Hageman mocht de cheque in ontvangst nemen.

“We zijn erg blij dat de Edese bevolking ons wil ondersteunen. Dit initiatief van het personeel van de bank is daar weer een mooi voorbeeld van. We hebben het hard nodig. We zijn op allerlei fronten bezig om de Voedselbank financieel gezond te maken. Dat kan niet zonder de hulp van de Edese bevolking. Of het nu gaat via de collectes in de kerken, de giften in supermarkten, donaties van particulieren of bijdragen van ondernemers. Alle financiële hulp is nodig om de voedselbank te laten voortbestaan.

Meer berichten