Vertellingen uit Duizend- en een nacht. (foto: Inge van den Thillart)
Vertellingen uit Duizend- en een nacht. (foto: Inge van den Thillart) (Foto: Inge van den Thillart)

Zomerexpositie Edese Meiden in Cultura Galerie

In de Zomerexpositie is een selectie te zien van werk van kunstenaars aangesloten bij de facebookgroep Edese Meiden. De facebookgroep Edese Meiden is een netwerk groep van ondernemende vrouwen uit Ede en omgeving. De groep is op 1 januari 2018 opgericht en telt inmiddels ruim 400 leden.

Ede - Middels de facebookgroep wordt in kaart gebracht welke vrouwelijke ondernemers er in deze omgeving werken. De drempel om af te spreken met mensen uit jouw vakgebied wordt kleiner en er is meer zicht op talenten waar je naar op zoek bent.

De Zomerexpositie heeft ten doel om een aantal professionele kunstenaars die zijn aangesloten bij Edese Meiden een podium te bieden. Tijdens de expositie wordt elke woensdag- en elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur een workshop voor kinderen aangeboden in de Cultura Galerie.De workshops worden gegeven en gesponsord door kunstenaars c.q. creatieve leden van de groep.

Alle kinderen zijn welkom om gratis deel te nemen aan deze zeer verschillend ingevulde middagen.

Bij de expositie is ook ruimte voor andere activiteiten van Edese Meiden. Hou voor alle activiteiten de facebookpagina van Cultura Ede in de gaten.

De Zomerexpositie Edese Meiden in de Cultura Galerie loopt van 3 augustus tot en met 7 september. De expositie is gratis toegankelijk tijdens openingstijden van Cultura. Iedereen is van harte welkom bij de opening op 3 augustus om 15.30 uur. TamarAcoustic zorgt voor de muzikale omlijsting.

Meer berichten