de dansers van DOK
de dansers van DOK (Foto: Alex Beukhof)

Hoog niveau dansers DOK

Zaterdag was het dan zover, de dansers van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede mochten laten zien waar ze al lang voor aan het trainen waren. De laatste activiteit van een vol seizoen, wat werd er door de dansers een prachtige show neergezet.

Ede - In het Schaffelaar theater in Barneveld kwamen de dansers van DOK samen. Bijna honderd leden van de dansgroepen van DOK wilden laten zien hoe goed ze konden dansen.
Dat hebben de dansers gedaan. In 25 nummers wervelden de dansers over het podium. Van jong tot oud deed mee aan de show. Het niveau van de nummers was hoog. De leden van DOK lieten zien wat dansen was, ingestudeerd door de dansleiding van DOK. Verschillende dansstijlen kwamen voorbij, muzikaal begeleid door nog meer verschillende muziekstijlen. Dankzij de goede voorbereidingen, hulp van verschillende kanten kan terug
gekeken worden op een mooie dansshow. De dansdocenten, Celine Slui, Rhodé, Schinkel, Eva de Boer en Zoë van den Bosch mogen trots zijn op de dansers en op de prachtige show Flow.

Meer berichten