Foto: John-van-Hese

Gezellig zomers 'Pasar Mundial' festival in Ede Centrum

Komend weekend op 5, 6 en 7 juli zijn er op en rondom het Museumplein en het Maanderplein drie dagen lang non-stop live entertainment op twee podia en lekker eten te vinden en zijn er leuke kraampjes te vinden in de loop tussen deze beide pleinen door de Nieuwe Stationsstraat.

Ede - Er is een heel divers en werelds aanbod aanwezig van onder andere snuisterijen, handycrafts, specerijen, kleding, lederwaren, schoenen, tassen, kunstartikelen, make-up, riemen, speelgoed, woondecoratie en nog veel meer.

Lekkernijen

Uiteraard kan iedereen zich ook te goed doen aan de vele exotische en wereldse lekkernijen en de hapjes, drankjes en snacks die overal verkrijgbaar zijn en lekker genieten op een van de gezellige terrassen op het Museumplein. Ook wordt er ook op het Maanderplein voor de ingang van Auping Plaza een terras met podium geplaatst.

Live entertainment

Op zowel het Museumplein als het Maanderplein zijn podia met non-stop live entertainment te vinden : vrijdag 12 juli treden Time Out, SiLo, Jackey Rain, Toas, Gordon en Ruben Poetiray op, zaterdag 6 juli is het de beurt aan Exposure, Bintang Bali Rockers, Gordon, de Cash Band en Jackey Rain en zondag 7 juli staan de Java Guitars Unlimited, Ricardo Pichel, Ruben Poetiray, Allure en Jackey Rain op de podia.

Openingstijden

U kunt op dit zomerse 'Pasar Mundial' festival terecht op vrijdag 12 juli van 15:00 tot 22:00 uur, op zaterdag 13 juli van 11:00 tot 22:00 uur en op zondag 7 juli van 11:00 tot 21:00 uur. 

Meer info over dit zomerse 'Pasar Mundial' festival is te vinden op de website www.pasarmundial.nl of op de facebook pagina's Zomerfestival Ede en Pasar Mundial.

Meer berichten