Gekozen is uit het brede repertoire een voor elk wat wils muziekprogramma.
Gekozen is uit het brede repertoire een voor elk wat wils muziekprogramma.

ENKA Mannenkoor in het jarige Maanderzand

In het 60-jarig jubileumjaar van woon en zorgcentrum het Maanderzand heeft het ruim 94 jaar bestaande ENKA Mannenkoor op 27 juni haar concertseizoen 2018 - 2019 afgesloten met een afwisselend zomerconcert.

Ede - Gekozen is uit het brede repertoire een voor elk wat wils muziekprogramma van Klassiek, musicalmuziek zoals ‘Als ik toch een rijk was‘ uit Anatevka tot en met meezingen met evergreens zoals ‘Daar bij die Molen’. De vele aanwezigen genoten ook duidelijk van de humorvolle muziektoelichtingen door de dirigent Maarten-Jan Dongelmans. Na afloop kregen de koorleden van alle kanten welgemeende complimenten.

Het ENKA Mannenkoor gaat het komende seizoen zich voorbereiden op een feestelijk 95 jarig jubileumconcert ‘Freedom Forever!, Petra Berger meets EME’ in de Junushoff in Wageningen op 1 februari 2020.

Zin om ook de ontspannende werking van muziek te ervaren? Vanaf 29 augustus kunnen zangers, met en zonder zang ervaring, elke donderdagavond vanaf 19.45 uur kennis maken met het koor in ‘Ons Huis’ Hovystraat (ingang achter de Taborkerk Ede aan de kant van de Valleispoorlijn). ENKA Mannenkoor in het jarige Maanderzand.

Meer berichten