In Ede zijn Leuke luitjes op zoek naar buurtgenoten met dezelfde hobby. (Foto: Wilma Berends)
In Ede zijn Leuke luitjes op zoek naar buurtgenoten met dezelfde hobby. (Foto: Wilma Berends) (Foto: Wilma Berends)

Vriendinnen vinden in Ede met Leuke luitjes

In Ede zijn Leuke luitjes op zoek naar buurtgenoten met dezelfde hobby. Leuke luitjes willen hun hobby uitoefenen met buurtgenoot van dezelfde leeftijd. Het is dankzij Leuke luitjes makkelijk om nieuwe maatjes te vinden. Als het klikt kun je gezellig samen op stap.

Ede - Leuke luitjes is speciaal voor ouderen vanaf 60 jaar. Evelien en Ingrid vonden elkaar op Leuke luitjes en gingen samen een bakkie doen. Het klikte en ze gaan vaker afspreken. Leuke luitjes zijn dus dichterbij dan je denkt en ze willen ook fietsen, wandelen, samen koffie drinken of samen eten, naar een museum, concert of samen aan de slag met fotocamera of de breipennen. Joke: “Ik heb ondertussen al vier keer met Anja afgesproken en er staan nog twee afspraken gepland. Volgens mij is dit een fijn, langdurig contact aan het worden.”

Leuke luitjes vinden

Alle 60-plussers uit Ede en omgeving zijn welkom bij Leuke luitjes. Na aanmelding kun je zelf nieuwe contacten zoeken en vinden en gaan kennis maken. Deelname is gratis. Leuke luitjes kan dit gratis doen voor ouderen dankzij steun van fondsen, zoals het Oranjefonds, en door donaties. En ook omdat de mensen achter Leuke luitjes zich onbetaald inzetten.

Meer info: leukeluitjes.nl

Meer berichten