Huseyin Durmus (rechts) overhandigt een cheque aan de Voedselbank in Ede (Foto: Jacqueline Imminkhuizen)
Huseyin Durmus (rechts) overhandigt een cheque aan de Voedselbank in Ede (Foto: Jacqueline Imminkhuizen) (Foto: )

Turkse Moskee schenkt bedrag aan voedselbank

Vrijdagochtend overhandigde Huseyin Durmus een gift van 1080 euro namens de Turkse Grote Moskee aan de voedselbank in Ede. Tijdens de Ramadanperiode heeft de Edese moskee een collecte gehouden.

EDE - Durmus: "De ramadan is de mooiste en meest gezegende maand van het jaar voor moslims. Naast het vasten staan de Koran, barmhartigheid, geduld, meedogendheid en samenhorigheid centraal. Mededogen kan worden nageleefd door onze eigen zegeningen met onze medemens te delen. Als moskee vinden wij de hulp die aangeboden wordt aan de mensen die het minder hebben erg belangrijk. Daarom zijn wij een campagne gestart voor de voedselbank. Wij willen iedereen die ons heeft gesteund tijdens deze campagne hartelijk bedanken."

Giften

De voedselbank in Ede is gevestigd aan de Frankeneng 4 en verstrekt wekelijks aan zo'n honderd gezinnen een zo gevarieerd mogelijk voedselpakket. Dit is mogelijk door de giften (geld en voedingsmiddelen) van winkels, organisaties, kerken en particulieren. Al het werk bij de voedselbank wordt gedaan door vrijwilligers. Wilt u ook geld of voedsel doneren? Kijk dan op voedselbankede.nl

Meer berichten