Dineren op 50 meter hoogte met een fantastisch uitzicht over de Veluwe.
Dineren op 50 meter hoogte met een fantastisch uitzicht over de Veluwe. (Foto: )

Dinner in the Sky komt opnieuw naar Ede op donderdag 27 juni

Na het grote succes van 2017, organiseert JCI Ede op donderdag 27 juni aanstaande een tweede editie van Dinner in the Sky: dineren op 50 meter hoogte met een fantastisch uitzicht over de Veluwe. Het belooft wederom een (culinair) spektakel te worden. Dinner in the Sky vindt plaats op het (vernieuwde) terrein van de Mauritskazerne. Bent u er ook (weer) bij?

Ede - Op donderdag 27 juni zal de hijskraan van Dinner in the Sky 11 keer naar boven gaan. Per keer brengt hij 22 personen het luchtruim in. Van 17.00 tot 21.30 uur zijn dit dinertafels waar u een overheerlijk culinair kunt genieten. Daarvoor en daarna kunt u plaatsnemen aan de zogenaamde 'High wine'-tafels om te genieten van heerlijke wijnen of bubbels met bijpassende hapjes.

Groundevent

Tickets geven ook toegang tot het Groundevent dat om 17.00 uur van start gaat. Het Groundevent biedt u leuke foodtrucks, gezellige contacten en lekkere drankjes..

Om 21.00 uur barst het feest los met een spetterende show van de DJ's van White VisionJ! Wilt u niet de lucht in? Geen probleem! Het Groundevent is ook los te bezoeken.

Lokale goede doelen

JCI Ede is een businessclub voor ondernemers en young professionals t/m 40 jaar. De leden zijn zeer betrokken bij Ede en omgeving en zetten zich met veel passie in voor maatschappelijke doelen. De opbrengst van Dinner in the Sky gaat naar twee lokale doelen: de G-atleten bij atletiekverenigingen Climax Ede en VAV Veenendaal.

Bij deze twee verenigingen sporten elke week diverse kinderen met een (lichamelijke) beperking. Met de opbrengst willen we nog meer gehandicapte kinderen mogelijkheden geven om te sporten.

Reserveer snel stoelen of koop uw Grounevent-tickets.
Wilt u erbij zijn? Reserveer dan snel uw stoelen of koop uw tickets voor het Groundevent. Tickets zijn beschikbaar vanaf 60 euro (ex. BTW).

Voor meer informatie, de prijzen en uw reservering verwijzen we u graag naar www.dinnerintheskyede.nl.

Meer berichten