Marije Kuppens wordt bedankt door deelnemers van Project Kansrijk. (Foto: Vincent Koelewijn, Malkander)
Marije Kuppens wordt bedankt door deelnemers van Project Kansrijk. (Foto: Vincent Koelewijn, Malkander) (Foto: Vincent Koelewijn (Malkander))

Leerzame training voor jeugd Project Kansrijk

Op vrijdagavond 17 mei kregen deelnemers van Project Kansrijk in Het Kernhuis in Ede-Veldhuizen een sollicitatietraining. De training werd verzorgd door Marije Kuppens van MKL Management Support.

Ede - Marije reageerde een aantal maanden geleden op de oproep van jongerenwerkers van Malkander. Zij vroegen via LinkedIn of iemand een sollicitatietraining zou willen verzorgen voor een groep jeugdige deelnemers van Project Kansrijk.

Marije reageerde hier meteen enthousiast op en zo is deze mooie samenwerking ontstaan.

Werkervaring

Binnen Project Kansrijk krijgen jongeren van 13 tot en met 16 jaar oud, uit de wijken Veldhuizen en Kernhem, de kans om werkervaring op te doen op verschillende werkplekken.

Hierbij krijgen zij ook ondersteuning in de vorm van coaching, evaluaties en trainingen.

Sollicitatietraining

De sollicitatietraining was een groot succes. Naast uitleg over de gehele sollicitatieprocedure werden er door Marije ook rollenspelen gespeeld met de jongeren en werd er per deelnemer ingegaan op hun huidige werksituatie binnen het project en hun toekomstplannen.

''Wij, jongerenwerkers van Malkander en deelnemers van Project Kansrijk, zijn Marije erg dankbaar voor de boeiende en leerzame training die zij ons heeft gegeven.''

Meer berichten