Proostmoment consortium met Beeld & Geluid.
Proostmoment consortium met Beeld & Geluid. (Foto: Beeld & Geluid)

Studio REDRUM wint aanbesteding Beeld & Geluid

Film- en animatiestudio REDRUM vangt één van de grootste experience aanbestedingen van Nederland en mag meewerken aan het creëren van dit compleet vernieuwde museum.

Ede - Eind 2021 opent Beeld & Geluid, het instituut voor media, het museum waarin de bezoeker via meer dan 50 interactieve installaties wordt meegenomen in de wereld van radio, televisie en online. Dit nieuwe state of the art museum, dat de huidige experience vervangt, is het eerste museum ter wereld dat zich dankzij diverse technische hoogstandjes continu aanpast aan de bezoeker.

Samenwerking

Beeld en Geluid, Kiss the Frog, Elastique en het Edese REDRUM gaan een vijfjarige samenwerking aan, waarbij het consortium zich als creatieve mediatechnologie-partner aan Beeld en Geluid verbindt. De partijen zullen hun gezamenlijke kennis, kunde, middelen en netwerken gebruiken om het museum van Beeld en Geluid te vernieuwen en door te ontwikkelen.

REDRUM

REDRUM is een van de grootste film- en animatiestudio’s van Nederland met een mix van specialisaties. Iedere dag worden nieuwe concepten uitgewerkt.

Meer berichten