Geslaagd voor het zwemdiploma
Geslaagd voor het zwemdiploma (Foto: PW Vollbehr)

Bij de Zwemschool van Sportschool Venendaal in Ede geslaagd voor Zwemdiploma A & B.

Het was gezellig druk bij Sportschool Venendaal in Ede-Rietkampen. De dag begon nog normaal met de zwemschool zwemlessen -Judo-les en Fitness-training. Maar in de loop van de ochtend werd begonnen met het diploma-zwemmen. Altijd weer spannend voor de deelnemende jongens en meisjes.

Ede - De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren samen met hun ouders en grootouders naar het zwembad in Ede-Rietkampen (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren. Vervolgens werd er ook een start gemaakt met het Judo- en Karate Vanentoernooi. Bij Sportschool Venendaal werd het een enorme gezellige drukte. Rond het zwembad en voor de ramen in de zitruimte.

Onder leiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen. de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. De zomer komt er aan het ideale moment om samen met de kinderen te gaan zwemmen. Ga lekker door met zwemmen; hartstikke gezellig en gezond.

Allemaal van harte met dit mooie resultaat.

Geslaagd voor Diploma A zijn;

Roos Bos, Colin Schimmel, Norah-Sofie Troost, Carolijn Grzesiak, Silas van Walsem, Daan Teunissen, Roos van Veenendaal, Sanne Versseput, Sam Hardeman, Lynn Goris, Jelle Boeder, Lars van der Vliet, Marije Budding, Maninne den Hertog, Hannah van de Craats en Sam Olde Bijvank.

Geslaagd voor zwem-Diploma B zijn; Nysha Basropansingh, Suze de Jong, Nuria Hadassa Bosma, Jesse Riemersma, Fabian Lefevere, Laurens van der Wielen, Lobke Vollbehr, Noa Joy Stoit, Livia Visscher, Elsbeth Rienks, Daniel Schutte, Feline Snijders, Elin Bron, Soufiane Azaouaghi, Noella Demmer, Djes Ouwerkerk en Noa Samuel Bendziecha.

Er is ook zwemles voor kinderen met ‘karakter’ - zwemles voor vrouwen en prive-zwemles mogelijk. Tevens kan het zwembad gehuurd worden.

Binnen de zwemschool zijn er diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1,5 uur tot 3 uur zwemles per week; maandag t/m zaterdag. Voor meer informatie stuur een mail naar info@sportschool-venendaal.nl

Meer berichten